Rytke-verkoston vapaaehtoisten virkistäytymispäivät

Olimme 1–2.10. Rytke-verkoston vapaaehtoisten virkistäytymispäivillä Pikku-Syötteellä. Ohjelmassa oli monipuolista toimintaa. Tiistaina kuulimme luontoavusteisista menetelmistä ja luonnon merkityksestä hyvinvoinnille. Luonnon voimaannuttavasta vaikutuksesta luennoivat Juha Eskola ja Kari Soronen. Pääsimme myös tutustumaan taiji:n maailmaan taijiohjaaja Liyun Zhangin opastuksella.

Iltaohjelmassa oli kuusamolaisten muotinäytös, jossa nähtiin ensi vuoden kuuminta muotia. Mukana oli pussihousut, liivipuku, lenkkipuku, villapuku, housuhame, kynähame, kukkamekko, puolihame sekä verkkopaita. Suuri osa materiaaleista oli kierrätysmyymälä Löytölästä. Lisäksi nautimme improesityksestä, nimileikistä ja tarinan kirjoittamisesta.

Keskiviikkon ohjelman starttasi jooga ja äänimaljameditaatio. Joogata sai kukin oman kunnon ja taipuisuuden mukaan. Äänimaljameditaatiossa rentouduttiin ja mentiin mielessämme omaan mielipaikkaamme.

Lounaan jälkeen lähdimme metsämielikävelylle ihastelemaan ruskaluontoa. Tuuli oli hyytävän kylmä, mutta sopivalla vaatetuksella selvisimme ulkoilusta hyvillä mielin. Palautteen ja kahvien jälkeen olikin jo aika suunnata takaisin kotiin.

Kiitos antoisasta reissusta!

Create your website with WordPress.com
Aloitus
%d bloggaajaa tykkää tästä: