Humoristinen matkakertomus

Leppävirran kulttuuri- ja yleisurheilupäivillä oli todella mukavaa! Kirjoitimmekin yhteisesti humoristisen matkakertomuksen adjektiivitarinan muodossa. Adjektiivitarina on leikki, jossa leikkijät lisäävät etukäteen kirjoitettuun tarinaan adjektiivit tarinaa tuntematta, jolloin lopputuloksesta tulee hulvaton.

MATKATARINA LEPPÄVIRRAN KULTTUURI- JA YLEISURHEILUPÄIVILLE

Olipa kerran rento joukko Kuusamon Mielenterveyden Tuki ry:n matkalaisia. He olivat matkalla vilkkaalle Leppävirralle. Päivä oli todella rakas ja matkalaiset olivat pukeutuneet erinomaisesti. Matkalaiset olivat täydellisiä ja rehellisiä. Matkaa taitettiin linja-autolla, joka oli viihtyisä. Matkalaiset pysähtyivät muikeassa Iisalmessa syömässä hyvää ruokaa.

Porukka oli syönyt mukavasti ja matka jatkui haluatko merkeissä. Matkalla sattui aurinkoisia ja mädäntyneitä asioita. Kuski oli kitukasvuinen. Sileän ja karhean matkan jälkeen porukka saapui hellyttävälle Mansikkaharjun leirintäalueelle.

Seuraavana päivänä suunnattiin miellyttäville kulttuuri- ja yleisurheilupäiville. Perjantain lounas oli pörröinen. Savolaiset markkinatkin koettiin ja ne olivat erittäin sikamaiset. Työpajat olivat lämpimiä. Savolaiset iltamat taas olivat kylmät ja koppavat. Teatteriesitykset olivat ystävällisiä. Iltavirkut lähtivät vielä illalla vihreisiin tansseihin.

Lauantaina avattiin yleisurheilukisat romanttisesti. Kisalajit olivat melko liukkaita. Kaikilla oli kuitenkin todella haurasta. Kentällä oli myös herkullisia oheislajeja sekä paksukorvaisia terapia-alpakoita, myrkyllisiä koirakavereita, huikeaa kasvomaalausta ja hilipakkoja infopisteitä. Yhteiskävely sujui ylpeästi.

Sunnuntaina vierailimme himokkaassa Reimarissa. Porukka oli siinä vaiheessa melko arvokas. Kotimatkalle suunnattiin hauskoin mielin. Olipa pirteä ja väsynyt reissu!

Create your website with WordPress.com
Aloitus
%d bloggaajaa tykkää tästä: